Wij ontwikkelen websites

en dat doen we al even...

We ontwikkelen met veel liefde en plezier al sinds 2008 websites. Dit doen we voor particulieren en ZZP-ers maar ook voor stichtingen en het MKB.
Met een optimale beheersing van alle technieken zijn uw bezoekers en/of klanten verzekerd van een moderne en gebruiksvriendelijke website.

Wij zien een website dan ook meer als een online visitekaartje en een goed ingerichte website zorgt er tevens voor dat u tijd overhoud voor andere dingen.

Maatwerk

We zijn expert op het gebied van maatwerk websites die uw specifieke vraagstuk oplossen of bedrijfsproces faseren. Mede door onze ruime ervaring op het gebied van online software engineering kunnen we dit betaalbaar aanbieden, de vele duizenden euro’s voor een maatwerk website zijn voorbij.

Vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid

Wij zorgen dat uw website gebruiksvriendelijk is en direct goed online kan worden gevonden. Termen zoals Google Ranking, Rich snippet, landingpages, Redirection tool en sitemaps zijn voor ons niet nieuw.

Krachtige beheersystemen

Onderhoud zelf uw website en plaats teksten, afbeeldingen of video’s met een krachtig maar ook zeer gebruiksvriendelijk beheersysteem.

Veiligheid

Wij bieden de mogelijkheid tot diverse type SSL certificaten om de veiligheid van uw data en die van uw klanten te verhogen.

Websites geschikt voor elk apparaat

Wesdia levert tegenwoordig uitsluitend website die zich aanpassen bij ieder apparaat. Beter bekend onder de Engelse term “responsive”.

Het zorgt voor een hogere gebruiksvriendelijkheid en een beter resultaat bij alle zoekmachines. Daarnaast werkt ruim 60% van alle internetgebruikers mobiel.

Tot dan - Reserveringswebsites

Door de snel groeiende vraag naar websites met reserverings / boeking en planning mogelijkheden hebben we het programma Tot dan ontwikkeld.

Meer informatie vindt u op www.tot-dan.nl

Voorbeelden

Bekijk een aantal voorbeelden van recent ontwikkelde websites.
Om de website te bezoeken klikt u op de titel.