Visuele aspecten

Het belang van een sterke en herkenbare huisstijl

Bij een sterke huisstijl draait het om herkenbaarheid. Het consistent toepassen van het logo of beeldmerk, specifieke vormen, lettertypen, kleuren en
mogelijk ook foto’s moeten er voor zorgen dat uw doelgroep in één oogopslag ziet dat men met uw onderneming te maken heeft.

laag-1 04 pbs-logo  janusfarm

Uw visie, onze focus

Wij focussen vooral op kwaliteit, service en originaliteit. De kosten voor het ontwerp van uw logo en/of huisstijl zijn dan ook volledig afhankelijk van uw persoonlijke wensen.

U ontvangt na een heldere inventarisatie altijd een vrijblijvend investeringsvoorstel. Zo weet u vooraf exact hoeveel u betaalt en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Reclame, vormgeving en drukwerk

Wij ontwerpen uw flyer, folder, brochure, gevelreclame, autobelettering of beurspromotie. Uw doelgroep en doelstellingen staan hierin centraal. Wij nemen graag alle zorg uit handen. Van ontwerp tot drukwerk.

Indien gewenst verzorgen wij tevens het bedrukken van uw reclame en beurspromotie. Wij adviseren u op het gebied van papierkwaliteit, oplagen en speciale afwerkingen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen ?
neem contact met ons op